×
GadgetsTophistorie

Apple Watch får rettet batteriproblemer

Seneste udgave af WatchOS har givet udfordringer med batteritiden for flere Apple Watch-brugere. Apple lover at der er en rettelse på vej.

I slutningen af oktober udsendte Apple WatchOS 10.1. En ventet softwareopdatering, der gjorde den nye DoubleTap-funktion tilgængelig på Apple Watch Series 9 og Ultra 2.

Men opdateringen har tilsyneladende bragt batteriproblemer med sig. Adskillige brugere på Apples Support Forum og på Reddit, melder om absurd højt batteriforbrug.

Her meldes der om tilfælde, hvor batteriet er gået fra 100% til 50% på blot en time, og lignende eksempler, hvor brugere får drænet batteriet væsentligt hurtigere end sædvanligt.

Læs iNPUTs anmeldelse: Apple Watch Series 9 anmeldelse: Meget lidt nyt

MacRumors er kommet i besiddelse af et internt memo, som Apple har udsendt til sine butikker, som oplyser at fejlen vil blive rettet i en ‘snarlig opdatering’.

Der var ellers lovet rettelser i denne retning, med udsendelsen af iOS 17.1, som ligeledes udkom fornyligt. Her var et af rettelsespunkterne en udbedring af øget batteriforbrug på WatchOS, men det har altså ikke været tilstrækkeligt. En rettelse til selve WatchOS er derfor på trapperne.

Der gættes på at fejlen rettes med iOS 17.1.1 og WatchOS 10.1.1, som forhåbentligvis for de berørte Apple Watch-kunder skulle være lige på trapperne.

Problemstillingen ser ud til at ramme et bredt udvalg af Apple Watch-modeller. Der meldes om udfordringer helt fra Series 5 og til nyeste skud på stammen, Ultra 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.