×
GadgetsTophistorie

KitchenAid har klippet kablerne

KitchenAid Go er en hel serie af køkkenredskaber, der suger kraft fra et batteri, der virker på tværs af enheder.

KitchenAid Go. Sådan hedder en ny serie af køkkenredskaber, der fungerer uden ledning. I stedet henter de saft fra et batteri, der kan udskiftes og passer sammen med alle produkter i økosystemet. En ide, de også har gennemført hos eksempelvis Bosch, der længe har haft batteridrevet værktøj med “fælles” batteri.

Ud over den åbenlyse fordel – ingen kabler i vejen – er en anden fordel, at man i princippet kun behøver et enkelt batteri eller to. Og at apparaterne naturligvis er billigere, når de købes uden batteri. Således er redskaberne i Go-serien 300 kroner billigere, hvis man køber dem uden batteri.

KitchenAid Go består af seks forskellige trådløse køkkenredskaber, samt et ekstra batteri i løs vægt. Serien supplerer de tre eksisterende, der (fortsat) har Artisan-serien som den mest kostbare.

Læs også vores anmeldelse af: KitchenAid Elkedel 1,7L (2024).

Ud over de oplagte redskaber, såsom håndmixer og håndblender, består serien også af en blender, en minihakker, en håndstøvsuger og en trådløs kaffekværn. Samtlige redskaber har samme pris – med og uden batteri.

  • Håndmixer (1.299 / 999 kr.)
  • Minihakker (1.299 / 999 kr.)
  • Stavblender (1.299 / 999 kr.)
  • Bærbar blender (1.299 ( 999 kr.)
  • Kaffekværn (1.299 / 999 kr.)
  • Køkkenstøvsuger (1.299 / 999 kr.)
  • Ekstra batteri (499 kr.)

Læs mere om Go-serien hos KitchenAid.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.