×
Konkurrence

Julekalender: Vind KitchenAid Artisan Kaffemaskine

[13. december] Julekaffe? Så deltag i dagens kalender og få chancen for at vinde KitchenAid Artisan Kaffemaskine til koldbrygning.

Med KitchenAid Artisan Kaffebrygger til koldbrygning kan du nyde iskaffe, uanset hvor du færdes. Du skal blot komme friskmalet kaffe i det rustfri stålfilter, fylde glaskaraflen med vand, sætte den i køleskabet og lade den brygge i mindst 12 timer.

Når kaffen er færdigbrygget, fjerner du filtret og drejer på hanen for at lade din koncentrerede iskaffe løbe ned i en kop. Tilsæt blot vand eller mælk og nyd din kaffe.

Det kompakte design gør, at den nemt kan være, både i køleskabsdøren og på en hylde. Takket være hanken og hanen i rustfrit stål kan du nyde iskaffe, uanset hvor du befinder dig.

KitchenAid

Læs mere om KitchenAid Artisan Kaffebrygger hos KitchenAid, hvor du også finder svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Paula Bonea, Faaborg – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.