fbpx

 

 

 

 

Gadgets

LEGO-model af Tesla Cybertruck i støbeskeen

Hos LEGO overvejer de i øjeblikket, om der skal sendes en model af Tesla Cybertruck på markedet – komplet med Elon musk-figur.

Den har fået drøje hug for sit design, men der er alligevel mange tusinde mennesker der gerne vil eje den som LEGO-model. En udgave af Tesla Cybertruck blev i december måned sendt ind til LEGO Ideas og har allerede nu opnået mere end 10.000 stemmer, hvilket betyder, at den ryger med i den pulje som Billund-virksomheden vil overveje til udgivelse.

Modellen er lavet og indsendt af brugeren BrickinNick – og han har siden opdateret sin model med figurer af både Elon Musk og Franz von Holzhausen. Sidstnævnte har både en hammer og en stålkugle i hånden, klar til at demonstrere brudsikkerhed på Cybertruckens vinduer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LEGO var ellers hurtig på aftrækkeren med at lave grin med Cybertruck, efter den blev præsenteret i slutningen af november måned. Firmaet lavede eksempelvis dette opslag på Facebook:

Det er endnu usikkert om BrickinNicks Tesla Cybertruck bliver til LEGO-virkelighed. Den vil, sammen med de øvrige forslag der opnår de magiske 10.000 opbakninger, blive vurderet i en proces der går i gang i maj måned. I denne fase bliver flere aspekter vægtet og emner som sex, alkohol og vold bliver afvist, da det er imod virksomhedens politik. Ligeledes er der blevet afvist forslag hvis de intellektuelle rettigheder har været for vanskelige, dyre eller umulige at opnå.

LEGO Ideas giver almindelige LEGO-elskere mulighed for at foreslå modeller. Tidligere har modeller af blandt andet The Beatles Yellow Submarine, Pixar-figuren WALL-E (læs vores anmeldelse af sættet her), Ghostbusters-bilen og Central Perk fra tv-serien Friends gået succesfuldt gennem udvælgelsesprocessen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button