Elbiler

Tesla Cybertruck drilles på nettet

Internet er gået bananas i memer og muntre bemærkning efter at Elon Musk præsenterede den aparte udseende Tesla Cybertruck i går. Se nogle af dem her.

Som salig Simon Spies engang sagde, så er dårlig omtale bedre end ingen omtale – og i den optik, er Tesla Cybertruck en stor sucses. Elon Musk havde på forhånd advaret om, at designet på den elektriske pickup-truck ville dele vandene – og han fik så sandelig ret. Siden præsentationen af bilen, der foregik natten til i går, er Cybertruck blevet hånet og drillet af internetbrugerne.

Herunder har vi samlet en stribe af de memer, vi synes er de mest sjove. Har vi overset nogen? Del dem med os i kommentarfeltet nederst …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.