×
TeknologiTophistorie

Lenovo arbejder på modulær ThinkPad-laptop

Lenovo udforsker mulighederne for en modulær ThinkPad-laptop, hvor delene kan udskiftes og opgraderes.

Vi ser ud til at bevæge os hen mod en fremtid hvor forbrugeren har større mulighed for at reparere og udskifte dele i elektroniske enheder, Tidligere på ugen lød det også fra Europa-kommissionens vedtagelse, at det skal være muligt for forbrugeren at udskifte batteriet i bærbare apparater i 2027, herunder smartphones og laptops.

PC-giganten Lenovo, er allerede i gang med at udforske mulighederne for en modulær ThinkPad-laptop med “Project Aurora”, ifølge Digital Trends.

Lenovo “Project Aurora” – en visualisering af hvordan en modulær laptop kunne se ud.

Selvom det langt fra er et færdigt produkt, sigter projektet mod at udforske forskellige ideer til, hvordan man designer en bærbar computer, så den er mere modulær og kan repareres nemmere. Dette indebærer bla. forskellige aftagelige dele, der nemt kan udskiftes og/eller opgraderes. Såfremt projektet bliver til en realitets, vil det første område for en implementering, være i ThinkPad-laptops.

Imens Lenovo kun har en modulær laptop på tegnebrættet indtil videre, producerer virksomheden Framework allerede fuldt modulære laptops.


Læs også: The Guardians of the Galaxy Vol. 3 kan snart streames på Disney+

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.