GamingTophistorie

Lenovo arbejder på håndholdt Android konsol: Legion Play

Et læk har afsløret at Lenovo arbejder på en håndholdt konsol der kører Android, med navnet Legion Play.

Legion Play er Lenovos første bud på en håndholdt spillekonsol, der skal tage kampen op imod Nintendo Switch og Valves Steam Deck.

Den håndholdte konsol beskrives som en Android cloud-spilenhed designet til store AAA-spil, der giver brugerne mulighed for at spille mobilspil og streame spil fra deres PC. Legion Play har en 7-tommer FHD-skærm med HDR 10-understøttelse, i et 16:9-format. Konsollen er desuden udstyret med stereo-højttalere, indbyggede controllere på hver side af skærmen, samt et batteri på 7.000 mAh.

Konsollen ser ud til at køre en modificeret version af Android, som understøtter Nvidias GeForce Now cloud gaming platform. Hvorvidt konsollen understøtter andre cloud gaming-tjenester og hvad hardwaren består af, vides ikke. Lanceringsdatoen er ligeledes og ukendt.

Hård konkurrence fra Nintendo og Valve

Lenovo er dog uden tvivl oppe imod et par store konkurrenter. Den veletablerede konkurrent Nintendo, bliver svær at slå. Nintendo er desuden klar med en ny udgave af Nintendo Switch – Switch OLED, som lander i butikkerne om få dage.
Læs mere om dette her: Nintendo introducerer Switch med OLED-skærm.

Valve er også på trapperne med en håndholdt konsol der kan spille spil fra Steam-platformen, navnet er Steam Deck. Første sending skulle lande på slutningen af året, men Valve måtte melde udsolgt kort efter bestillingen åbnede op.
Læs mere om dette her: Stor interesse for Steam Deck: Første sending udsolgt på kort tid

Såfremt man forudbestiller en Steam Deck nu, er den forventede levering først efter 2. kvartal 2021.


Læs også: Rygte: MacBook Pro med M1X-chippen er lige om hjørnet

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.