GadgetsTophistorie

LG har skabt et eksklusivt Star Wars-TV

En specialversion af LG OLED C2 Evo vil blive lanceret i 501 eksemplarer. Komplet med Star Wars-fjernbetjening og design.

LG sidder relativt tungt på markedet for OLED-TV. Nu indtager de galaksen med en specialversion af modellen OLED C2 Evo i 501 eksemplarer.

De sættes desværre kun til salg i USA, så det bliver formentlig en større opgave at skaffe et eksemplar på vores breddegrader. Men skulle det lykkedes, så får du et TV i komplet Darth Vader emballage og naturligvis et certifikat for ægtheden af købet. I modsætning til de fleste TV der ryger over disken, så bliver dette formodentlig et samlerobjekt.

Emballagen på TV’et. Foto: LG

Men det er ikke kun indpakningen af LG OLED C2 Evo Star Wars-edition, som har fået en Star Wars-overhaling. Bagsiden er specialdesignet til dette TV og det samme er fjernbetjeningen. LG har givet deres Magic Remote et specielt design, der skal ligne et lyssværd. Markøren på skærmen, der sædvanligvis ligner en pil er på dette TV ændret til et lyssværd.

Bagsiden på TV’et. Foto: LG
Fjernbetjeningen til LG’s Star Wars TV. Foto: LG

Får du fingrene i OLED C2 Evo i Star Wars-edition, så får du de normale specifikationer, som dette TV er født med. Dem er der nemlig ikke pillet ved. Det vil sige 4K-understøttelse, Dolby Vision, Dolby Atmos og HDMI i version 2.1. Altså alt hvad der skal til, for at nyde eksempelvis Obi-Wan Kenobi-serien, som netop har fået premiere på Disney+.

Hvis du i stedet foretrækker at køre i Star Wars-relaterede køretøjer. Så har VW en specialversion af ID.Buzz på vej.

Men hvorfor udgives kun 501 eksemplarer? Star Wars-kendere finder nok svaret indlysende, men det er naturligvis fordi Darth Vader ledte 501st Legion i det galaktiske imperies hær.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.