ElbilerTophistorie

Volkswagen laver Star Wars-edition af ID. Buzz

Volkswagen og Lucasfilm har skabt to "Star Wars Edition" ID. Buzz, som vil blive afsløret ved Star Wars Celebration-event i slutningen af maj

Da Volkswagen præsenterede ID. Buzz for verden i marts måned, var Ewan “Obi-Wan Kenobi” McGregor med på scenen. Nu intensiveres Star Wars-samarbejdet i forbindelse med premieren på Obi-Wan Kenobi-serien på Disney+.

Først og fremmest bliver McGregor nu officiel Volkswagen-ambassadør.  Desuden lancerer Volkswagen en salgskampagne for ID. Buzz i forbindelse med premieren på den helt nye Star Wars-serie på Disney+ den 27. maj 2022.

Sidst, men ikke mindst, har designere fra Volkswagen og Lucasfilm sammen skabt to “Star Wars Edition” ID. Buzz, som vil blive afsløret ved Star Wars Celebration-event i Anaheim (USA) i slutningen af maj – verdens største begivenhed af sin art.

Obi-Wan er Volkswagen-fan

Samarbejdet med Ewan McGregor er ikke helt tilfældigt. Han er nemlig en entusiastisk Volkswagen-fan og har sin egen veteranbilsamling.

– Jeg har været Volkswagen-entusiast hele mit liv. Siden jeg havde min første Volkswagen, da jeg var 16 år gammel. Og jeg har samlet på dem lige siden, siger McGregor.

ID. Buzz
Billede fra ID. Buzz kampagnen (foto: Volkswagen AG).

Samarbejdet skydes i gang med en speciallavet tv-reklame lavet i samarbejde med Lucasfilm og Industrial Light & Magic og gøre brug af deres brancheførende virtuelle produktionsløsninger, ILM StageCraft on The Infinity Stage.

Volkswagen ID. Buzz kommer i to varianter herhjemme, nemlig en personbilsmodel med fem sæder og en varevogn. Prisen for bilen starter ved 490.000 kroner. Læs mere om specs og priser i denne artikel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.