×
Gadgets

LG lancerer det HELT flade tv: LG OLED W7

LG OLED W7 hedder det nye top tv fra LG, der hænger helt fladt på væggen. Faktisk kan man nærmest ikke se fjernsynet fra siden. Til gengæld skal man finde sig i, at der under fjernsynet skal være en soundbar, der måske er en smule mindre fiks end tv’et selv. Til gengæld indeholder soundbaren alt elektronikken, så den kan ikke undværes.

Monteres med magneter

LG’s nye OLED tv er så tyndt, at det skal hænges op med et beslag der holder tv’et fast med magneter. Selv med beslaget hænger tv’et under 4mm ud fra væggen.

Selv i denne tynde formfaktor er det lykkedes at få lysstyrken på det nye tv 25% mere kraftig end på LG’s tidligere topmodeller.

Atmos lyd

Soundbaren er måske nok lidt klodset, men til gengæld er den stopfyldt med teknologi. Systemet understøtter HDR i flere forskellige udgaver, blandt andet Dolbys version. Der er også Dolby lyd bygget ind i soundbaren – endda i deres bedste version, Dolby Atmos. Hvordan det lyder i en så kompakt enhed må vi vente med at høre til tv’et er på markedet senere på året.

Prisen for den nye topmodel, der har fået navnet W7, er endnu ikke afsløret, ligesom LG endnu ikke har en lanceringsdato, de vil dele med os.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.