×
Gadgets

Ekstreme tilbud på LG G6 i USA

Allerede inden LG’s G6 er på gaden er LG i gang med en ekstremt aggressiv kampagne for at få folk til at forudbestille den nye topmodel – i hvert fald i USA. Det er før set, at producenter af mobiltelefoner smider lidt “ekstra” med i pakken – eksempelvis et gratis headset eller lignende – men LG går skridtet videre i deres iver for at sælge G6.

Få et TV med i købet

Hvis kunderne forudbestiller en LG G6 får de i første omgang en Google Home med i købet. Men som om det ikke er nok, smider LG også et tv oven i handlen hvis du køber din telefon hos enten Verizon eller Sprint; hos Verizon får kunden et 43″ tv med, mens de ved Sprint får et endnu større 49″ tv med. Udover altså Google Home, der er en konkurrent til Amazons Alexa. Det virker nærmest lidt skørt, men LG har meget at hente når det kommer til markedet for mobiltelefoner, så det giver måske god mening, at de prøver at “købe” sig til popularitet.

I Danmark i næste måned

Da koreanerne lancerede LG G6 var vi faktisk ret imponerede af den ganske lækre mobiltelefon med den store skærm i 18:9. Til April vil vi også se den på disse breddegrader og vi kan jo håbe, at LG også kaster fjernsyn efter kunderne hvis de køber telefonen her i landet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.