Gadgets

LG teaser telefon med tre skærme

I en ny video teaser LG for en foldbar mobiltelefon med tre skærme, der skal lanceres under IFA-messen i Berlin i næste måned.

I en kort trailer antyder LG, at de inden for kort tid vil lancere en smartphone med tre skærme. Traileren er samtidig en invitation til selskabets presseevent under IFA 2019-messen i Berlin til september. Den 20 sekunder lange video viser et spil, der spilles på en telefon. Herefter foldes telefonen ud og afslører en anden skærm med et kort, der viser vej til LG’s IFA-event. Til slut lukkes telefonen og en tredje skærm med dato og tid for eventet vises.

Umiddelbart minder konceptet en del om den skærm, der blev lanceret som ekstraudstyr til LG V50 ThinQ i marts måned. Men denne udvidelse havde ikke en ekstra tredje skærm på fronten.

Der er ikke sluppet det mindste ud om LG’s nye telefon, men både Android Police og ZDnet spekulerer i, om der endnu en gang ”bare” er tale om ekstraudstyr – måske til en kommende V60 ThinQ. Eller måske endnu en udvidelse til den eksisterende V50.

Vi bliver meget klogere den 6. september klokken 10.00, når LG slår dørene op til sit presseevent. Den årlige IFA-messe er den største forbrugerelektronikmesse i Europa. Den løber af stabelen i Berlin den 6. til 11. september, men de største nyheder præsenteres typisk i dagene op til messen.

iNPUT er naturligvis til stede i Berlin, så hold øje med denne side – eller giv vores Facebook-side et Like, hvis du vil have nyheder direkte i dit feed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.