×
Gadgets

LG viser tapettyndt OLED-tv

Der er masser af grunde til at fladskærms-entusiaster hylder OLEd-teknologien, men en af de mere interessante aspekter er muligheden for at lave nærmest papirstynde skærme. Det har LG udnyttet til fulde; koreanerne har lige præsenteret en bøjelig 55-tommer stor skærm, der kan klaskes op på væggen ved hjælp af en magnet.

Skærmen er bare 0,97 mm tyk og vejer 1,9 kilo. LG har fjernet al funktionalitet fra tapet-tv’et, så det “bare” er en skærm – signal, behandling, lyd m.m. kommer fra en ekstern boks.

LG satser angiveligt stort på OLED-teknologien, som andre producenter kalder både dyr, ustabil og for svær at masseproducere. Både Samsung, Sony og Panasonic har skruet ned for OLED-forventningerne de seneste år.

Tapet-fladskærmen er blevet vist frem på en messe i Asien, men er endnu ikke klar til butikssalg. Prisen ville sikkert også være overvældende. Men det giver os en ide om, hvad der er på tapetet i fremtiden … helt bogstaveligt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.