×
Fremtidens Hjem

LIFX er intelligent lys – uden en hub

LIFX har lanceret nye pærer og lightstrips - der kan bruges med Apple HomeKit, Alexa og Google Now

Det er giganternes kamp på markedet for intelligent lys – IKEA imod Philips Hue. Og så er der en hel bunke små producenter, der står lidt på sidelinien – men faktisk har flere af dem nogle rigtigt spændende og innovative produkter. Blandt andet LIFX, der netop har lanceret en helt ny serie pærer og andre lyskilder med funktionalitet som de “store” ikke kan levere.

Der’ ingen hub, der binder mig…

“Normale” intelligente belysningskilder kan kun bruges i sammenhæng med en hub – altså en fysisk dims, du kobler fysisk på dit netværk – det er så den, der styrer lyset. Men LIFX dropper helt hubben – de enkelte produkter kobles direkte på netværket via wifi.

Understøtter digitale assistenter

Hele pointen med intelligent belysning er, at det er brugervenligt og let at sætte op – og det må man sige, LIFX kan leve op til. Produkterne understøtter både Apples HomeKit, Google Now og Amazones Alexa. Man kan altså blot tale til sin telefon (eller sin højttaler eller et smartwatch) og tænde og slukke lyset i et eller flere rum.

Mange forskellige lyskilder

Ligesom både IKEA og Philips’ serier af lyskilder, er der også mange produkter at vælge imellem fra LIFX. Her er både små og store pærer, spots, indbygningsspots og lightstrips, ligesom der snart kommer et panel der kan monteres i loftet. Du kan se mere hos LIFX på deres hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.