Pixel
Home

Spritny Philips Hue-app er lige på trapperne

Philips lover, at der kommer en helt nydesignet app til Hue-systemet inden måneden er omme.

Brugerne har været med ind over i de seneste måneder, hvor Philips har haft travlt med at snitte en helt ny app til sit Philips hue lys-system. App’en er nemlig baseret på brugernes input – garneret med professionelle indspark fra lysdesignere og brugerfladespecialister. Resultatet kan opleves inden månedens udgang, når app’en bliver tilgængelig på både iPhone og Android-telefoner.

Nye genveje

Ud over et mere friskt og moderne “fladt” design, har app’en gjort det nemmere at ændre opsætninger i både rum og på enkelte pærer; et langt tryk på et rum eller en lyskilde gør det muligt at ændre farver eller skifte mellem de seneste fire brugte scener, uden at skulle ind i besværlige undermenuer. App’en har også fået en ny farvevælger, hvor lyskilder kan grupperes efter behov eller sættes ind individuelt på den nu runde farveskala.

Dertil har Philips lavet 30 nye scener, der blandt andet tæller Solnedgang i Honolulu og Aftenstemning i Londons Soho. Scenerne er lavet og udvalgt af lysdesignere. Det er naturligvis stadig muligt at lave egne scener også.

Lige på trapperne

Ifølge en pressemeddelelse som Philips har sendt ud i dag, vil app’en være tilgængelig i både App Store og Google Play inden maj bliver til juni. Den vil naturligvis fungere med alle Philips Hue systemer og begge modeller af bridgen.

Se billeder af brugerfladen herunder:

Klik for at se større billede.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.