×
Disney+StreamingTophistorie

Lightyear tilføjes Disney Plus til august

Mod det uendelige univers! Den 3. august tilføjes historien om Lightyear til Disney Plus, som fortæller historien om den "virkelige" Buzz.

Inden længe kan historien om Space Rangeren Buzz Lightyear kunne nydes i hjemmebiografen, når den tilføjes Disney Plus fra den 3. august.

I den fortælles historien om “virkelighedens” Buzz Lightyear, som har dannet baggrund for det legetøj, som vi har lært at kende i Toy Story-filmene. I Lightyear forsøger Buzz i årevis at rejse til jorden, men mislykkedes gentagne gange, da en hær af robotter ledet af skurken Zurg, har stjålet hans energiressource.

I Lightyear får Buzz stemme af Chris Evans, som de fleste nok vil genkende som Captain America i Marvel-universet. Derudover er der stemmer fra Keke Palmer, Taika Waititi, James Brolin og Bill Hader.

Læs også: Se traileren til The Lord of the Rings: The Rings of Power

I den danske version får Buzz Lightyear stemme af Jesper Hagelskær Paasch. Han får selskab af blandt andre Karen Mukupa, Margrethe Koytu, Lars Thiesgaard og Mikkel Boe Følsgaard.

Filmen har kæmpet med at få solgt billetter ved lugerne, hvor den blandt andet har kæmpet mod produktionsselskabet Illumination og deres successerie Minions. Sidstnævnte er aktuel med Minions: Historien om Gru. Ét er succes i biograferne, noget andet er på streamingtjenesterne. På sidstnævnte spår vi at mange vil sætte sig og se filmen. Nedenfor kan der kigges nærmere på traileren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.