Amazon PrimeStreamingTophistorie

Se traileren til The Lord of the Rings: The Rings of Power

Amazon Primes stort anlagte serie The Lord of the Rings: The Rings of Power har fået sin første fulde trailer. Se den her.

Er man fan af Ringenes Herre, så kan der godt sættes et kryds i kalenderen den 2. september 2022. Her har Amazon Primes stort anlagte tv-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power nemlig premiere. Og den første reelle trailer er netop landet.

431.003.220 kroner. Så meget har hvert afsnit eftersigende kostet i seriens første sæson. Det gør den til verdens hidtil dyrest producerede serie. Amazon skulle have forpligtet sig til minimum fem sæsoner, så der er nok at glæde sig til de kommende år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Gigantisk handel: James Bond flytter ind hos Amazon Prime

Amazon beskriver handlingen i serien således: “Serien begynder i en tid med relativ fred og følger en gruppe af både velkendte og nye karakterer, mens de konfronterer den længe frygtede genkomst af ondskab i Midgård. Fra de mørkeste dybder af de tågede bjerge, over de majestætiske skove i elverhovedstaden Lindon, til det betagende ø-rige Númenor, til kortets fjerneste hjørner, vil disse kongeriger og karakterer skabe aftryk, der lever længe efter. de er væk.”

I de fremtrædende roller ses Morfydd Clark som Galadriel, Robert Aramayo som Elrond og Charles Edwards som Celebrimbor. Sidstnævnte er elven, der hjælper Sauron med at skabe den så velkendte ring. Maxim Baldry spiller Isildur af Númenor, forfader til Aragorn som kendes fra Peter Jacksons trilogi, der foregik i Middle Earths Tredje Alder.

The Lord of the Rings: The Rings of Power foregår i Midgårds Anden Alder – flere tusinde år før begivenhederne der foregik i filmtrilogien og Hobbit-filmene.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.