×
GamingTophistorie

Logitech G Cloud kommer til Danmark

Den lille håndholdte spillekonsol Logitech G Cloud får prislap på under tre tusinde og kommer på hylderne på mandag.

Logitech lancerer sin lille Android-baserede spillekonsol herhjemme. Logitech G Cloud blev lanceret i USA sidste år som et billigere alternativ til Steam Deck. Herhjemme bliver prisen på 2.699 kroner. Den skulle komme på hylderne herhjemme allerede den 22. maj.

– Vi er glade for endelig at bringe G Cloud til det europæiske marked og samarbejde med førende detailhandlere og partnere i regionen. Logitech G Cloud giver en fantastisk ny måde at få adgang til og spille hundredvis af spil, og vi ser frem til at få det i hænderne på flere gamere, siger Ujesh Desai, vicepræsident og general manager hos Logitech G.

Den håndholdte spillekonsol har en 7-tommer Full HD IPS touchskærm (60Hz). Den giver blandt andet adgang til Google Play Store, Nvidia GeForce Now og Xbox Cloud Gaming. Batteriet er på 6.000 mAh, hvilket giver cirka 12 timers spilletid. Det kan oplades fra nul til 100 procent på cirka to en halv time.

Som et introduktionstilbud vil Logitech sælge konsollen sammen med en speciel bundle. Det inkluderer op til 6 måneders Xbox Game Pass Ultimate (inkluderer Xbox Cloud Gaming ), 1 måned med Nvidia GeForce Now Priority og 1 måned med Shadow PC.

Logitech fremhæver følgende ved konsollen:

  • Remote play. Hvor som helst og når som helst – Stream spil fra din konsol eller pc med Xbox-app’en, Steam Link og andre lokale streaming-apps fra Google Play Butik.
  • Full HD — Den store 7-tommer fuld 1080p HD-touchscreen giver 60Hz opdateringshastighed og en fuldskærms 16:9-spiloplevelse.
  • Præcisions-gaming-kontroller – Ydeevne og feedback kan konkurrere med de bedste controllere med haptik, gyroskop og gentilknyttede kontroller.
  • Spil hele dagen – Med en batterilevetid på mere end 12 timer og en vægt på kun 463 g kan spillere nyde længere spilsessioner.
  • Bæredygtighed – Alle Logitech G-produkter er certificerede CO2-neutrale, hvilket betyder, at produktets kulstofpåvirkning er blevet reduceret til nul på grund af Logitechs investering i kulstofkompensation og -fjernelsesprojekter. Emballagen til dette produkt er også lavet af papir fra FSCᵀ-certificerede skove og andre kontrollerede kilder.
  • Spilunderstøttelse – Spil hundredvis af Android-spil via Google Play for at få et udvidet katalog over spil og applikationer. Få adgang til verdens bedste titler, inklusive Fortnite, League of Legends, Genshin Impact og mere via Nvidia GeForce Now; Minecraft Legends, Forza Horizon 5, Halo Infinite og andre via Xbox Cloud Gaming (Beta)* og Shadow Cloud Computing-teknologi.

Ærgerligt nok er der ikke mulighed for at sætte et SIM-kort i Logitech G Cloud. I stedet må man forlade sig på en wifi-forbindelse.

Læs mere om den håndholdte konsol hos Logitech.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.