GamingTophistorie

Logitech introducerer G Cloud: En håndholdt spillekonsol

Efter en række lækkede billeder af en håndholdt Logitech konsol sidste måned, er den nu officiel. Konsollen hedder Logitech G Cloud, og som navnet antyder, er den fokuseret på Cloud gaming.

Logitech G Cloud kører Android, og derfor er der blandt andet adgang til Google Play Store, Nvidia GeForce Now og Xbox Cloud Gaming. Konsollen har en 7″ Full HD IPS touchskærm (60Hz), samt to thumbsticks, en D-pad og X, Y, B, A knapper. Derudover har den også haptic feedback, gyroskop, samt programmerbare knapper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Drivkraften er en mellemklasse-chip fra Qualcomm: Snapdragon 720G, sammenkoblet med 4GB RAM og 64GB lagerplads. Lagerpladsen kan desuden udvides med et microSD-kort. Batteriet er på 6.000 mAh, hvilket giver 12+ timers brug ifølge Logitech. Med en vægt på 463 gram bliver det heller ikke en tung sag at tage med på farten.

Konsollen er udviklet i samarbejde med Tencent Games, som bla. har været med til at designe Android-brugerfladen.

Pris og tilgængelighed

Logitech G Cloud lander i USA i oktober til en pris på 349 dollars, men kan forudbestilles til 299 dollars, hvilket er cirka samme pris som en Nintendo Switch OLED. Der er indtil videre ingen information om, hvorvidt konsollen kommer til Danmark, eller Europa i det hele taget.


Læs også: Ny PS5-model kommer i 2023: PS5 Slim?

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.