Pixel
Teknologi

Ny skrifttype er lavet udelukkende af logoer

Brand New Roman er en skrifttype lavet udelukkende af logoer fra store firmaer

Kellogs, Google, Disney, Amazon og Facebook har nogle af verdens mest genkendelige logoer. Og så måtte det jo ske, at nogen lavede en skrifttype der udelukkende består af netop det: Logoer. Så nu kan du altså få lov at skrive et helt brev (specielt velegnet til bortføreren der også går op i mærker) kun ved hjælp af de mange logoer.

Hvor mange kan du få?

Selvom du ikke er typen der synes det er utroligt sjovt at skrive en lang mail kun med logoer, er det stadig okay underholdende blot at sidde og se, hvor mange forskellige, du kan identificere. Mange af dem er dog udelukkende store i USA, men de fleste er nok kendt af mange danskere alligevel.

Store og små logoer

Skrifttypen indeholder både store og små bogstaver – og der er forskel på logoerne. Eksempelvis er det lille “a” lavet af Amazons logo, mens det store er lavet af Adobes Logo. Der er selvfølgelig også tal, så hvis du har brug for at kunne skrive OnePlus’ logo en gang imellem – og hvem har ikke det – så er det også muligt.

Skynd dig

Hvis du vil downloade skrifttypen kan du hente den her – men du skal nok være hurtig, for flere af de store virksomheder er formentlig allerede på krigsstien for at få fjernet den fra nettet.

Torben Vognsen

Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.