×
Streaming

Lost-bagmand laver pilot baseret på Joe Hills Locke & Key

Der bliver familiefight når Joe Hill, der har skrevet Locke & Key for Hulu skal konkurrere om horror-publikummet med sin egen far Stephen King, der bliver tv-aktuel med både The Mist og Castle Rock.

Joe Hill er dog mere end sin faders søn, og har for længst fundet sin egen stemme med en række horror-bestsellere som NOS4A2, The Fireman og Horns, der blev filmatiseret med Daniel Radcliffe (Harry Potter) i hovedrollen. Hill havde dog sit gennembrud med tegneserien Locke & Key, der kørte fra 2008 til 2013. Joe Hill og Stephen King har også samarbejdet om en række noveller, så mon ikke “kampen” foregår i al fredsommelighed.

Nøgler, døre og dæmoner

Locke & Key kommer til at handle om tre søskende, der efter deres fars brutale mord vender tilbage til familiens gamle hus i Maine, der viser sig at have en række magiske nøgler og døre, der giver adgang til magiske kræfter og verdener. Men der er også en udspekuleret dæmon, der er villig til at gøre alt, for at få fingrene i nøglerne.

Fra Lost til Locke & Key

Indtil videre har Hill skrevet manuskript til en pilot, som Hulu fik rettighederne til efter flere tv-selskaber havde været interesseret. Seriens showrunner bliver Carlton Cuse, der også var showrunner på Lost sammen med Daniel Lindelof. Cuse har senest skrevet manuskript til Filmen San Andreas. Men han har også stået bag og forladt serierne Bates Motel, The Strain og Colony.

Locke & Key bliver instrueret af Scott Derrickson, der instruerede Doctor Strange – skulle serien blive til mere end en pilot er planen, at Derrickson skal instruere flere afsnit, inden han skal instruere Doctor Strange 2.

Anden gang er lykkens gang

Det er ikke første gang Locke & Key bliver forsøgt som serie. Fox forsøgte sig med en pilot med Sarah Bolger (Once Upon a Time), Miranda Otto (Homeland, 24: Legacy) og Nick Stahl (Terminator 3, Carnivàle) i hovedrollerne. Piloten blev dog aldrig til en serie og har aldrig været vist på tv. Så fans af Joe Hill og Locke & Key må håbe på mere held denne gang – måske er det en fordel, at denne version er skrevet af Hill selv, hvor det fejlede forsøg blev skrevet af Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.