ElbilerTophistorie

Lucid teaser for ny, elektrisk SUV

Lucid – en potentiel Tesla konkurrent der netop har annonceret at deres Lucid Air også kommer til Danmark – er allerede i gang med at skabe hype om deres næste elektriske bil: En SUV baseret på Air platformen, der også udgør grundstammen i deres første bil.

Kommer næsten samtidig

Selv om den første bil endnu ikke er gået i produktion siger Lucid, at deres SUV vil blive produceret stort set samtidig – og dermed også komme på gaden næsten samtidig. Med lidt held kan vi altså forvente SUV’en på gaden allerede i løbet af næste år, da Air er sat til at ramme gaderne (også de danske) i 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mørke billeder af Lucid SUV

Der er ikke mange detaljer om den nye Lucid SUV, og de få billeder der er frigivet (som du kan se i galleriet herunder) er temmeligt mørke og forestiller bilen holdende ved en kløft – med en tagboks, i øvrigt. Det signalerer at den vil være egnet til længere ture, og med Air’s annoncerede (men ikke bekræftede) rækkevidde på op til 800 km på en opladning, giver det også god mening at håbe på, at Lucids SUV får en rækkevidde der kan konkurrere med eksempelvis Teslas Model Y, der kan køre op til 540 km på en opladning (ifølge WLTP standarden.) Vi skal dog nok ikke vente, at SUV’en kommer op på samme rækkevidde som Air.

Der er (naturligvis) intet nyt om prisen endnu, men forvent at Lucids SUV kommer til at ligge et godt stykke på den forkerte side af en halv million kroner.

Back to top button