×
GadgetsTophistorie

MacBook Air M2 lader til at have et varmeproblem

MacBook Air M2 har et varmeproblem. Det konkluderer iFixit efter at de har haft åbnet maskinen og kigget indenfor.

Webstedet iFixit, der er kendt for at åbne og analysere elektronik, har taget et grundigt kig på MacBook Air M2. Og de er ikke begejstrede. Maskinen, der netop er kommet på markedet, har nemlig ikke nogen køleblok til at fjerne varmen fra processoren. Det kan være et potentielt problem, mener iFixit.

Samtidig har websites som Digitaltrends og Macworld meldt ud, at de har oplevet varmeproblemer med maskinen. Det er problematisk, da processorens ydelse nedsættes drastisk, når maskinen bliver varm.

Ikke alene har Apple afskaffet blæseren i den seneste MacBook Air-model, de har også fjernet den køleblok, forgængeren var udstyret med. En blok, der leder varmen væk fra processoren. Det eneste, der kan minde en smule om køling i den nye MacBook Air M2, er en aluminiumsplade, der dækker elektronikken. Men den mener iFixit ikke er effektiv nok.

Under vores egen test af maskinen oplevede vi ikke nogen varmeproblemer. Læs vores anmeldelse her.

Herunder videoen, hvor iFixit gennemgår MacBook Air M2.

Får også ros

Selv om iFixit kritiserer køleevnen, giver de også maskinen stor ros. Den er nemlig væsentlig nemmere at reparere end tidligere udgaver. Maskinen kan åbnes ved at fjerne bare fire skruer og de fleste af delene er modulære og nemme at udskifte. Der er ingen lim, der binder delene sammen, bare skruer og tape, hvilket gør det nemt at fjerne de enkelte dele.

Selv touchpad’en er blevet nemmere at udskifte, melder iFixit.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.