×
GadgetsTophistorie

MacBook Air med M2 kan bestilles fra fredag

Godt nyt, hvis du har gået og ventet på Apples nye MacBook Air med M2 processor. Apple fortæller nemlig, at der åbnes for bestillinger på fredag den 8. juli klokken 14.00 dansk tid. Maskinen blev præsenteret under WWDC for præcis en måned siden, men Apple ville dengang ikke sige noget om lanceringen.

Den nye MacBook Air har virkelig været gennem maskinen. Ikke alene er den udrustet med Apples nye M2 processor, den har også fået et helt nyt design med større skærm og MagSafe-opladning. Den fås nu også i fire farver – midnat, stjerneskær, sølv og space grey.

Netop M2 processoren har åbnet for det nye design, der en gang for alle gør op med Steve Jobs kileformede “kuvert-design”. MacBook Air med M2 er bare 11,3 millimeter tynd og vejer 1,24 kilo. Den har, ifølge Apple, en reduktion på 20 procent i volumen i forhold til den eksisterede MacBook Air.

MacBook Air med M2
Nu fås MacBook Air med M2 i fire farver.

Apple har også forbedret skærmen væsentligt. For det første er rammen minimeret markant, hvilket gør skærmen 0,3 tomme større end på M1-udgaven. Den er også blevet opgraderet fra Retina til Liquid Retina, men jeg har svært ved at gennemskue præcis hvad det dækker over. Tip modtages gerne.

Nyt kamera

Som det skarpe øje måske har bemærket, har MacBook Air med M2 også fået skærm med udskæring (‘notch’) til webkamera. Ligesom de seneste MacBook Pro-modeller. Deri gemmer sig et nyt 1080p FaceTime HD-kamera med dobbelt så høj opløsning og bedre ydeevne i svagt lys end den tidligere generation.

Nu med MagSafe.

MagSafe giver brugerne en dedikeret opladningsport, som er nem at tilslutte og samtidig beskytter MacBook Air, når den er tilsluttet. MacBook Air har også to Thunderbolt-porte til tilslutning af diverse tilbehør og et 3,5 mm jackstik til lyd med understøttelse af hovedtelefoner med høj impedans. 

Computeren kan som sagt bestilles fra fredag. Men den leveres først fra fredag den 15. juli. Priserne for den nye Air starter ved 11.499 kroner, men vil du have maskinen med den vildeste bestykning, må du lægge 23.199 kroner på disken.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.