×
Gadgets

Magiske sten kan “helbrede” din pc for malware og virus

Du vidste måske godt, at en computer genererer elektromagnetiske felter. Men vidste du, at disse felter kan påvirkes af magiske krystaller? Nej vel? Så er det jo heldigt, at der åbenbart findes en hel underafdeling af healere, der har specialiseret sig i at helbrede computere via krystaller – og en af dem har endda skrevet en bog om emnet, så du selv kan komme igang med at helbrede din pc for virus og malware.

Så simpelt kan det gøres - udryd vira og malware med magiske sten.
Så simpelt kan det gøres – udryd vira og malware med magiske sten.

Det er faktisk ret let: Du bestiller en malakit krystal, som du placerer på dit skrivebord. Krystallen suger al den dårlige stråling ud af din computer, hvorved du undgår virus.

Skulle uheldet være sket, kan du holde krystallen i hånden og bede den rense computeren, hvorefter den gør arbejdet helt automatisk. Man skal dog huske at skylle den under rindende vand efterfølgende.

Slet ikke din antivirus endnu

Som man kan læse af uddraget her, skal man vente lidt endnu med at slette sit antivirus program, for stenene fungerer kun som et supplement til den allerede eksisterende software.

Videoen i dette indlæg kan du også bruge som inspiration – her kan du lære, hvordan du diagnosticerer din computer med et pendul.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.