ElbilerTophistorie

Marty McFlys Delorean genopstår som elbil

Så er det officielt. Delorean DMC-12 vender tilbage fra fortiden som en rendyrket elbil senere i år.

Den ikoniske Delorean DMC-12, der blev udødeliggjort i Tilbage til Fremtiden-filmene i 1980’erne, får et comeback som elbil. Efter flere år med rygter, har Delorean Motor Company postet en lille teaservideo på de sociale medier. Den lover premiere på bilen allerede senere i år.

Det 15 sekunder lange klip afslører naturligvis ikke, hvordan bilen kommer til at se ud. Men det afsløres dog, at den bibeholder mågevingedørene (som også Tesla Model X benytter).

Delorean-bilen kom oprindeligt på markedet i 1981 og blev kun produceret i få år. Det var selskabets eneste bil. Tilbage til Fremtiden-filmene har dog udødeliggjort den og skabt evige rygter om en genkomst. Selv Lego har lavet en udgave, man kan samle.

For omkring et år siden lavede et italienske designfirma Italdesign et koncept af bilen, som minder ikke så lidt om den teaser, Delorean Motor Compnay nu har sendt ud. Om der er et decideret samarbejde vides endnu ikke.

Delorean

På selskabets hjemmeside kan man “skrive sig op til fremtiden”. Der har vi hermed gjort, så vi kan holde dig opdateret med nyheder om Delorean elbilen. Herunder det oprinelige tweet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.