Disney+Tophistorie

Marvels Eternals får streaming-premiere 12. januar

Marvels Eternals får eksklusiv premiere på Disney+ i IMAX Enhanced udgave. Den kan streames fra den 12. januar.

Den har ike just fået blændende anmeldelser, men det er Marvel og hvad skal man ellers tage sig til på en kold januardag? Den 12. januar får filmen Eternals streaming-premiere eksklusivt på Disney+. Det bliver den fjortende film på tjenesten, der får såkaldt IMAX Enhanced-behandling.

Formatet er anderledes end det traditionelle 16:9-format, som alle nye fladskærme (på nær nogle enkelte) har. IMAX har et format, der hedder 1:90:1 og det skal give 26 procent mere indhold på billedet i højden. Som en ekstra bonus leveres lyden i DTS, der anses for at være det ypperste til sofabiografen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eternals følger en gruppe helte fra hinsides stjernerne, der har beskyttet Jorden siden tidernes morgen. Da forlængst glemte væsner, kaldet Deviants, på mystisk vis vender tilbage, må Eternals-genforenes for at forsvare menneskeheden igen. Her er traileren:

Den imponerende rollebesætning inkluderer Gemma Chan som menneskeelskende Sersi, Richard Madden som den almægtige Ikaris. Kumail Nanjiani som kosmisk-drevne Kingo, Lia McHugh som den evigt unge Sprite med gammel sjæl. Brian Tyree Henry som den intelligente opfinder Phastos , Lauren Ridloff som den superhurtige Makkari, Barry Keoghan som ensom enspænder Druig. Don Lee som den magtfulde Gilgamesh, med Kit Harington som Dane Whitman, Salma Hayek som den spirituelle leder Ajak, og Angelina Jolie som den voldsomme kriger Thena.

Chloé Zhao har instrueret filmen. Historien er skrevet af Ryan Firpo & Kaz Firpo, og manuskriptet er af Chloé Zhao & Patrick Burleigh og Ryan Firpo & Kaz Firpo.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link. Så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.