fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Medie: Apple Watch får EKG i Europa i denne uge

Siden lanceringen af Apple Watch Series 4 har muligheden for at lave et elektrokardiogram, EKG, kun været til fængelig for amerikanske brugere. Men det lader der til at blive lavet om på, når WatchOS 5.2 lanceres – forhåbentlig allerede engang i denne uge. Det skriver websitet 9to5mac.

I dokumentation, der er blevet fundet i iOS 12.2 der blev frigivet sent i aftes, skrives der nemlig, at EKG-funktionen er tilgængelig for brugere uden for USA på “Apple Watch Series 4 med watchOS 5.2, parret med en iPhone 5s eller nyere med iOS 12.2 eller nyere”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CE-mærkning af EKG

Endnu et spor er, at EKG-funktionen i iOS 12.2 har fået et såkaldt CE-mærke, der er fabrikantens angivelse af, at et produkt overholder EU-lovgivningen. Som sikkerhedsstyrelsen skriver, så muliggør mærkningen varers fri bevægelighed på det europæiske marked. Der skulle altså være mulighed for, at EKG bliver tændt i hele Europa – og altså også i Danmark.

Både iPhone, iPad, Apple TV og Mac-computerne har fået opdateret styresystem efter gårsdagens lanceringsevent – nu mangler kun Apple Watch. Det forventes at opdateringen rammer uret inden ugen er omme.

Back to top button