fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Microsoft Surface Laptop 4 er undervejs

Microsoft ser ud til at være klar med en Surface Laptop 4 snart, eftersom den er set online i en testkørsel på Geekbench.

Microsoft Surface 4 Laptop er netop blevet set online med både Intel- og AMD-processorer.

Microsoft ser ud til at gøre klar til en ny generation Surface Laptop, med de nyeste processorer fra henholdsvis Intel og AMD. Surface Laptop 4 er nemlig blevet set online på Geekbench, hvor CPU’en er blevet testkørt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge testen, bliver den næste Surface Laptop udstyret med Intels nyeste 11. generation Core processorer. Den specifikke CPU i testen er en Core i5-1135G7, sammenkoblet med 8GB RAM. Forrige generation kørte med 10. generations i5-1035G7.

Den kommende Surface Laptop er dog også blevet set med en AMD CPU, under navnet “Microsoft Surface Edition”. Derfor ser det ud til, at Surface Laptop 4 kan købes med frit valg mellem AMD og Intel. Det fremgår dog ikke, om Microsoft vil benytte AMD Ryzen 4000-serien eller den nyeste 5000-serie.

Indtil videre er det kun muligt at købe en Surface Laptop med AMD CPU, såfremt man vælger 15-tommer udgaven. Dette ser dog ud til at ændre sig med Surface Laptop 4, hvor både 13,5″- og 15″-udgaven kan vælges med AMD processorer.

Vi ved endnu ikke hvornår Microsoft lancerer Surface Laptop 4, men flere rapporter peger dog på en lancering engang i april måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Microsoft præsenterer FPS boost teknologi til Xbox Series X/S

Back to top button