Apps og tjenesterGaming

Minianmeldelse: Franskmændene kommer

Battlefield 1 får sin første DLC med navnet ‘They Shall Not Pass’. Udvidelsen byder på fire nye kort at spille på og en hel ny spiltype.

Udvidelsen byder velkommen til de franske styrker og fire nye kort: Verdun Heights, hvor man slås imellem de brændende rester af en af verdenshistoriens største artilleriangreb, Fort De Vaux med masser af tuneller og gange, Soissons og Rupture. Alle fire kort er også tilgængelige i to nye Operations, hvor de er kædet sammen i større operationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nye våben og en ny Behemoth

Der er selvfølgelig nye våben og så er der en ny Assault Tank Gun og en ny type Behemoth, som er de kæmpe krigsmaskiner, der bliver tilgængelige for at give den tabende side en chance for at komme oven på igen. Her er det den gigantiske franske Char tank. En solidt pansret kampvogn med masser af ildkraft, som man kan miste på et øjeblik, hvis ens idiot af en chauffør kører den ud af kortet …

Der er også nye stationære våben og en Trench Raider Elite Class.

Frontline-gamemode giver nyt liv til Battlefield

Bedste nye tilføjelse er et game mode kaldet Frontlines. Det er en blanding mellem Conquest og Rush, hvor man kæmper sig frem mode hinandens baser over en midte, der kan skifte hænder undervejs. To lige stærke sider kan skifte mellem at være angriber eller forsvarer mange gange i løbet af et slag og spillets karakter ændrer sig, jo længere en side presser den anden. Det er efter denne anmelders mening den bedste måde at spille Battlefield på og grund nok til at købe udvidelsen.

De næste udvidelser til Battlefield 1 bliver ‘In The Name of the Tsar’, der introducerer den russiske front, ‘Turning Tides’, der endelig bringer skibe på banen og Apocalypse, der lover berømte slag og unikke våben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.