×
Teknologi

MobilePay lukker ned for ældre iPhone- og Android-modeller

MobilePay er en af de mest populære apps i Danmark, men nu dropper tjenesten ældre iPhone- og Android-modeller – og Apple Watch.

Er det ved at være nogle år siden, du sidst har købt ny telefon, så er der risiko for, at du ikke længere kan bruge MobilePay. Tjenesten har besluttet at lukke ned for understøttelsen af ældre iPhone- og Android-modeller, hvilket blandt andet går ud over iPhone 4 og Samsung Galaxy S3. Nu er det nok ikke mange kunder det drejer sig om, men tjenesten har samtidig droppet understøttelsen af Apple Watch, som de igennem et par år har “drillet”:

”I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple watch, der igennem længere tid har drillet. Tak til alle jer, der har været med på rejsen,” skriver MobilePay på App Store under den seneste opdatering.

“Nyheden” blev også breaket af Peter Gregersen, Lead UX designer hos MobilePay, på Twitter:

Det er naturligvis ikke Android 5.0-enheder, der forsvinder fra tjenesten, men Android 4.0-modeller. Samtidig forsvinder understøttelse af enheder, der kører på iOS 9.

MobilePay har mere end 4 millioner brugere i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.