TeknologiTophistorie

Motorola fremviser over-the-air opladning

Motorola fremviser en video, der demonstrerer over-the-air opladning af hele fire mobiltelefoner.

Trådløs opladning er ved at være en ret almindelig ting i dag, men blandt Motorola tager den trådløse opladning til næste niveau. Xiaomi var faktisk den første producent til at fremvise et trådløst over-the-air opladningssystem, med navnet Mi Air Charge, men nu er Motorola også hoppet med på vognen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motorola kalder teknologien for “Space Charging” og de har demonstreret systemet med en video. Se den herunder.

Video: Motorola

Dette er egentlig Motorolas andet forsøg på et trådløst opladningssystem. Sammenlignet med den første version, er rækkevidden blevet markant forbedret. Nu kan op til fire enheder oplades fra 3 meters afstand, indenfor en vinkel på 100°, modsat 1 meters afstand som tidligere.

Ladestationen har hele 1.600 indbyggede antenner, som kan passere igennem papir og andre lettere forhindringer. Opladningen kan også sættes på pause i bestemte områder, når et menneske registreres.

Præcis hvor hurtigt opladningen går (i watt) nævner Motorola ikke. Et rygte går dog på, at det sker ved små 5 watt, hvilket ikke lyder af meget. Her skal man dog lige tage med at, teknologien stadig er i en eksperimenterende fase, så den bliver den helt sikkert bedre med tiden.

Hvornår ladesystemet landet på markedet, vides ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Rygte: Apple Watch Series 7 vil være tilgængelig i et begrænset antal ved lanceringen

Back to top button