GadgetsTophistorie

Rygte: Apple Watch Series 7 vil være tilgængelig i et begrænset antal ved lanceringen

Et nyt rygte peger på at Apple har problemer med at producere nok eksemplarer af det næste Apple Watch, hvilket resulterer i, at Apple Watch Series 7 vil være tilgængelig i et begrænset antal ved lanceringen.

Der er efterhånden ikke ret lang tid til, at Apple afholder det store event i september, hvor vi kan forvente at se flere nye produkter, herunder Apple Watch 7.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Mark Gurman fra Bloomberg, bliver Apple Watch Series 7 lanceret på samme tid som iPhone 13-serien, men uret vil kun være tilgængeligt i et begrænset antal, ved lanceringen. Gurman fremhæver tre mulige scenarier:

1. Apple forsinker introduktionen og produktionsproblemerne løses.

2. Apple lancerer uret og produktet bliver tilgængeligt i begrænsede mængder.

3. Apple introducerer enheden, men lancerer den først på et senere tidspunkt.

Præcis hvad udfaldet bliver, må vi vente med at se.

Det skulle efter sigende være det nye display, som er hovedårsagen til produktionsproblemerne. Apple Watch 7 kommer efter sigende i to størrelser: 41 mm og 45 mm, hvilket er 1mm større end de gamle displays på henholdsvis 40mm og 44mm. Det kommende Apple Watch rygtes desuden også at få et nyt design med flade sider. Læs mere om dette her: Rygte: Apple Watch Series 7 får større skærm.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Microsoft afholder et Surface event d. 22 september

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.