Gadgets

Ups: Motorolas foldbare Razr afsløret i lækkede fotos

Berygtet lækker har fået fingrene i adskillige billeder af Motorolas genopstandne Razr telefon. Se dem her.

Egentlig skulle den genopstandne Motorola Razr først præsenteres for verden den 13. november ved et stort event. Men en lang række lækkede fotos har taget gassen en smule af marketingsballonen. Den notoriske lækker Evan Blass, der går under navnet @evleaks på Twitter, har fået fingrene i et par håndfulde billeder af telefonen.

Umiddelbart ligner den nye model sin foldbare forgænger fra 2004 på en prik. Den har farveskærm på forsiden, lige over selfiekameraet – og når telefonen åbnes, åbenbares den store, foldbare skærm i al sin vælde.

Det interessante er, at skærmen på fronten lader til at være trykfølsom, så i hvert fald nogle af telefonens funktioner kan betjenes uden at åbne for den. Her er en række af billederne (klik for at forstørre):

Det ser også ud til, at der er en fingeraftrykslæser på den nederste tykke del af telefonen. Men det kan også være en Hjem-knap eller en knap, der får telefonen til at åbne.

Tidligere har der været spekuleret i, at den nye Razr vil være udrustet med Qualcomms ottekernede Snapdragon 710-processor og at den primært skærm vil være en 6,2 tommer stor OLED-udgave. Men de præcise specifikationer må vi vente med indtil 13. november.

Den originale Motorola Razr V3, der blev lanceret for verdenspressen i museet Arken udenfor København i 2004, er en af Motorolas største succeser i mange år; den blev hyldet for sit dengang meget stilfulde design og eksklusive materialer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.