×
Gaming

Multiplayer Pac-Man kommer til Nintendo switch

Tre spøgelser mod en Pac-Man er sjovere end bare at spille alene, og nu får du muligheden på Nintendo switch, når Bandai Namco genudgiver Pac-Man VS.

En række arkadeklassikere

Genudgivelsen sker som led i Namco Museum, der udkommer den 28. juli og indeholder en række klassike spil. Primært arkade-klassikere som Dig Dug og Galaga, men også lidt nyere klassikere som Pac-Man VS, der udkom til Nintendo GameCube i 2003.

1 Pac-Man VS 3 spøgelser

Spillet var et rimeligt originalt take på det klassiske Pac-Man, hvor man linkede en Game Boy Advance til sin GameCube, hvorefter en spiller styrede Pac-Man på den, mens de tre andre så kunne styre hvert deres spøgelse på tv-skærmen. Spøgelsesspillerne blev dog hæmmet af, at de hver i ser kun kunne se et lille uddrag af labyrinten.

Find en ven med en Nintendo Switch

For at opnå det fulde 4-personers spil på Nintendo Switch, så kræver det dog, at man har to Switch – den ene til Pac-Man og den anden til spøgelserne. Så allier dig med en ven.

Se en liste over alle spil i Namco Museum:

PAC-MAN VS., PAC-MAN, Dig Dug™, Galaga™, Galaga™ ‘88, The Tower of Druaga™, Rolling Thunder™, Rolling Thunder™ 2, Sky Kid™, Splatterhouse™, and Tank Force™.

 

 

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.