fbpx

 

 

 

 

Gaming

Multiplayer Pac-Man kommer til Nintendo switch

Tre spøgelser mod en Pac-Man er sjovere end bare at spille alene, og nu får du muligheden på Nintendo switch, når Bandai Namco genudgiver Pac-Man VS.

En række arkadeklassikere

Genudgivelsen sker som led i Namco Museum, der udkommer den 28. juli og indeholder en række klassike spil. Primært arkade-klassikere som Dig Dug og Galaga, men også lidt nyere klassikere som Pac-Man VS, der udkom til Nintendo GameCube i 2003.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1 Pac-Man VS 3 spøgelser

Spillet var et rimeligt originalt take på det klassiske Pac-Man, hvor man linkede en Game Boy Advance til sin GameCube, hvorefter en spiller styrede Pac-Man på den, mens de tre andre så kunne styre hvert deres spøgelse på tv-skærmen. Spøgelsesspillerne blev dog hæmmet af, at de hver i ser kun kunne se et lille uddrag af labyrinten.

Find en ven med en Nintendo Switch

For at opnå det fulde 4-personers spil på Nintendo Switch, så kræver det dog, at man har to Switch – den ene til Pac-Man og den anden til spøgelserne. Så allier dig med en ven.

Se en liste over alle spil i Namco Museum:

PAC-MAN VS., PAC-MAN, Dig Dug™, Galaga™, Galaga™ ‘88, The Tower of Druaga™, Rolling Thunder™, Rolling Thunder™ 2, Sky Kid™, Splatterhouse™, and Tank Force™.

 

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Back to top button