×
Gadgets

Næste generation af iPad Pro “arver” iPhone X funktioner

Næste års iPad Pro bliver væsentlig mindre – uden dog at få mindre skærm. Ligesom Apple har gjort på iPhone X fjerner de nemlig også startknappen på den kommende iPad Pro. Dermed får FaceID, Apples nye ansigtsgenkendelse, samtidig også debut på iPad’en. Det Bloomberg der via kilder i Apple skriver om den kommende iPad Pro. Den nye tablet skulle også få en hurtigere processor

Ingen OLED skærm

En af de største forbedringer på den nye iPhone X er skærmen, der er af typen OLED som giver bedre billedkvalitet og især bedre kontrast. Det lader det dog til, at den kommende iPad Pro ikke får glæde af, for en OLED skærm i den størrelse er formentlig for dyr til, at Apple vil tilbyde den – i hvert fald i 2018.

Ny pencil

Udover den ændrede formfaktor hævder Bloomberg i artiklen også, at den nye iPad vil få følgeskab af en ny Apple Pencil. Pencil er ikke blevet opdateret siden den første udkom tilbage med den første iPad Pro, men den nye Pencil skulle få et nyt design og følges af nye softwarefunktioner.

iPad kategorien er i bedring

Apple har haft det lidt hårdt med deres linie af iPads over de seneste år – især i 2015 var salget småskidt. Men i sidste kvartal steg salget igen med 14% i indtjening og 11% i styksalg. Apple har været ret klare i spyttet om, at de ser iPad som fremtidens bærbare computer.

Den nye generation iPad Pro ventes at blive lanceret ved Worldwide Developers Conference (WWDC) ligesom den nuværende generation blev det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.