×
Gadgets

Huaweis næste mobil kan få et lidt uheldigt navn: Honor 9

Huawei spytter telefoner ud i en lind strøm, og deres lidt billigere brand “Honor” har gjort det rigtig godt – især deres Honor 8 (Læs vores gode anmeldelse her) fik store roser med på vejen, da den sidste år blev lanceret under en del opmærksomhed. Huawei hviler selvfølgelig ikke på laurbærerne, så successen får med stor sandsynlighed en efterfølger i løbet af 2017. Sig – måske – goddag til… Honor 9. Prøv at sige det højt. Og lidt hurtigt. Yup. Det lyder præcis som det danske (og pan-nordiske) ord for masturbation. Undskyld os, mens vi fniser lidt.

Er set før

Det er tidligere set, at producenter har navngivet et produkt lidt… Æh. Uheldigt. Eksempelvis kan du sikkert huske IKEA’s “Knep”, der faktisk var noget så uskyldigt som en kasse. Men oftest går det galt, når producenter forskellige steder i verden giver produkter navne, der så på andre sprog betyder noget lidt andet end det, producenten formentlig har tænkt i navngivningsprocessen. For eksempel denne:

Navnet er ikke bekræftet

Vi har naturligvis spurgt Huawei, om de kan bekræfte, at de arbejder hårdt på Honor 9 (undskyld), men de vil ikke sige noget og holder indtil videre navnet hemmeligt. Vi tvivler dog på, at kineserne vil ændre på navnet blot fordi et par små områder i det kolde nord vil få sig et godt grin over telefonens navn. Faktisk kan man vende den om og sige, at al den omtale den vil få vil gøre Honor 9 til noget, alle kender til. Under alle omstændigheder kan Huawei ikke sige, at de ikke så den komme. (Godt, vi stopper nu.)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.