×
Gadgets

Nespresso klar med Bluetooth-maskine

Som salig Steve Jobs sagde; “There’s an app for that”. Og siden i går er der en app, der kan brygge dig en kop espresso, uden at du behøver at lette dig fra lænestolen. Kapselkaffe-kongerne fra Nespresso har nemlig lanceret sin Prodigio-maskine, der kan fjernbetjenes via en app til iPhone og Android.

Ærgerligt nok kan maskinen hverken fylde sig selv med kapsler eller vand, så vil du bestille frisk espresso fra sengen, må du huske at fylde på inden du går til ro. Til gengæld kan app’en fortælle dig, hvis maskinen trænger til vandopfyldning eller afkalkning, og om lageret af kapsler er ved at være tømt – og selvfølgelig kan du bestille flere direkte fra app’en.

Endnu mere ærgerligt er det, at Nespresso ikke er gået hele Internet Of Things-vejen. Maskinen har ikke wifi, men udelukkende en Bluetooth-forbindelse. Det betyder, at du skal være indenfor en vis radius af maskinen for at app’en kan fungere.

Næste skridt for Nespresso må være at få udstyret den med wifi, så den kan komme på internettet og udnytte lækkerierne hos If This Then That. Forestil dig, at maskinen automatisk skyder en espresso ned i koppen, når den opdager, at du træder ind af døren.

Nespresso Prodigio rammer Danmark i midten af marts til en pris på 1.599 kroner – læg 400 kroner oveni, hvis du er latte-drikker og vil have en model med mælkeskummer. Læs mere hos Nespresso.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.