×
Fremtidens Hjem

Her er kruset der holder kaffen varm – hele dagen

Kaffens temperatur styres ved hjælp af en app på din smartphone.

Okay, overskriften er en smule overdrevet; Ember-kruset kan holde din kaffe eller the varm i op til en time på det indbyggede batteri. Men så sætter du bare kruset i den medfølgende underkop, der dublerer som trådløs oplader. Koppen er keramisk, men under bunden er den udrustet med et varmelegeme, der kan holde indholdet varmt – rækkevidden er mellem 48 og 63 grader – og det er fint, i forhold til konsensus om, at kaffe skal drikkes ved en temperatur på lige omkring 57 grader.

Den foretrukne temperatur kan indstilles via en app til iPhone, Android og Apple Watch (!).

Ember
App’en fungerer med Android, iPhone og Apple Watch.

Det er nu ikke fordi Ember ligefrem skilter med sine evner; det ligner et helt ordinært krus uden display eller andre sladretegn ud over en LED-stribe, hvis farve også kan indstilles fra app’en. Lyset blinker, når Ember varmer indholdet op og lyser stabilt, når indholdet har den valgte temperatur.

Med dagens dollarkurs vil det koste dig knapt 750 kroner at bestille kruset fra Ember-hjemmesiden. Alternativt kan du spare op indtil næste gang, du skal til USA, hvor kruset sælges i Starbucks-butikker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.