×
Netflix

Netflix laver Bill Gates-portrætserie i tre afsnit

Fra Microsoft CEO til filantrop; på rejse gennem Bill Gates’ sind i tre afsnit. Se traileren til Netflix-dokumentaren her.

Netflix har produceret en dokumentarserie om Microsoft-grundlæggeren, milliardæren og filantropen, Bill Gates. Serien, der er delt i tre afsnit, får premiere på streamingtjenesten den 20. september. 

Serien har fået titlen Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates og undersøger, ifølge den netop udgivne trailer som kan ses ovenfor, både Gates’ fortid, nutid og fremtid. I traileren berøres Bill Gates ambitioner om at blive herre over Silicon Valley, de personlige omkostninger ved Microsofts kamp mod bl.a. Apple og hans valg om at blive filantrop.

Ifølge en pressemeddelelse fra Netflix giver serien ”enestående adgang til Gates, mens han forfølger unikke løsninger på nogle af verdens mest komplekse problemer, med det samme niveau af optimisme, nysgerrighed og inderlighed der inspirerede hans oprindelige vision for Microsoft”.

Men serien er også helt nede på jorden; man får eksempelvis svar på hvilket dyr Gates holder mest af (hund), hvad hans livret er (hamburger) og hvad han største frygt er (at hjernen en dag holder op med at virke). Serien er i øvrigt instrueret af Davis Guggenheim, der også lavede An Inconvenient Truth med Al Gore.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.