×
GamingTophistorie

Nødstrømsløsning til prepper-gamere

Nødstrømsløsning til gamere, som ikke vil risikere buffers, glitches og afbrydelser midt i et vigtigt spil på grund af udsving i elnettet.

Schneider Electric har sendt verdens første nødstrømsløsning, der er skræddersyet til gamere, ud på butikshylderne. Den skal sikre, at der ikke opstår buffers, glitches og afbrydelser midt i et vigtigt spil på grund af udsving i elnettet.

– Pålidelig strøm og internetforbindelse er afgørende for gamere og influencere, og overspænding, udsving eller energisvigt kan have stor indflydelse på både deres udstyr og forbindelse til publikum over hele verden, siger Elliott Turek fra Schneider Electric.

For at sikre robust beskyttelse har APC Back-UPS Pro Gaming et sinusbølge-batteribackup, der leverer den jævne elektriske strøm, som følsom elektronik og AVR kræver, ligesom den beskytter mod ustabil strøm, der ellers giver buffers og glitches under et strømsvigt.

Schneiders nødstrømsløsning har desuden en såkaldt “reaktorcirkel”, der skal give gameren et overblik over UPS’ens batteritilstand og status på overspændinger, dyk og strømafbrydelser. Den er synlig fra alle vinkler, oplyses det.

Ifølge selskabet kan UPS’en holde en gamer-pc med tilsluttet skærm kørende i op til 10 minutter uden strøm. En Xbox Series og en 55-tommer fladskærm kan holdes kørende i 15 minutter, mens en PlayStation 5 tilsluttet samme skærm kan klare sig 11 minutter.

Boksen har seks 220V 230V udgange, 2 USB-A og en enkelt USB-C udgang. Den fås i Midnight (sort) og Arctic (hvid) og har en pris på 3.631 kroner. Hvis man altså bruger Google til at finde den billigste forhandler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.