×
Gadgets

Nokia gør klar til lancering af enorm tablet

En 18,4″ skærm skulle den nye tablet, Nokia har klar til Mobile World Congress, være udstyret med. Dermed er den, sammen med Samsungs Galaxy View, en af de største tablets nogensinde lanceret. Derudover skulle den store skærm være udstyret med 4K – altså en opløsning på 2560×1440.

Med en tablet i den størrelse går Nokia efter især det kreative business segment, men formentlig vil der også være en del private brugere, der kunne være interesseret i en stor tablet.

Hurtig processor

Ifølge rygterne har Nokia puttet en af de allerbedste mobile processorer i den nye tablet, en Snapdragon 835, der skulle kunne levere masser af kræfter. Sammen med den er der 4GB hukommelse i tabletten, hvilket også giver forhåbninger om en ganske flydende brugeroplevelse. Det eneste rygte, der er lidt bekymrende er, at tabletten formentlig kun vil blive leveret med 64GB hukommelse – men det tyder på, at man vil kunne udvide den med MicroSD kort.

Special version af Android

Den nye tablet ser ud til at være udstyret med en lidt speciel udgave af Android. Godt nok er det en 7.0 Nougat version, men med den lidt kryptiske titel “Android FIH Edition” hæftet på. Det kan være en specialudgave lavet af Nokia selv, med tilpasninger til den store skærm og ændringer i brugergrænsefladen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.