×
Gadgets

Nokias AirPods-konkurrent har 150 timers batterilevetid

Nokia Power Earbuds bliver ved med at spille, når alle andre mister pusten. True wireless hovedtelefonerne har seks dages batterilevetid.

Konkurrencen om kundernes øregange skærpes voldsomt i disse måneder. Nokia har benyttet IFA til at lancere deres Nokia Power Earbuds under salgsparolen ”Earbuds that last longer”. Og det må man nok sige.

Selv om selve propperne har en anstændig levetid på fem timer, så giver det medfølgende etui mulighed for at lade dem op yderligere 30 gange, hvilket giver en samlet batterilevetid på brutale 150 timer. Eller mere end seks dages spilletid. Til sammenligning ligger konkurrenterne og roder ved 24 timer.

Opladeretuiet er nemlig udrustet med et genopladeligt batteri på 3.000 mAh, mens hver prop kan rummet 50 mAh. Bevares, det giver også et forholdsvis stort etui – se bare billedet – men så stort er det trods alt heller ikke. De eksakte dimensioner er 79 x 48,5 x 23,8 millimeter.

Etuiet skal oplades via USB-C, det understøtter ikke trådløs opladning. Til gengæld er hovedtelefonerne vandtætte med en IPX7-certificering, så de kan bruges til sport. De giver også adgang til din foretrukne digitale assistent.

Nokia Power Earbuds vil kunne fås i sort eller hvid og der medfølger tre sæt gummiadaptere til ørerne. Prisen har vi endnu ikke fået, men Nokia hører normalt ikke til blandt de dyreste modeller i butikken.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.