×
GadgetsTophistorie

Nothing phone (1) skal bygge bro mellem iPhone og Android

Nothing phone (1) bliver spydspids i en vision om at udviske grænserne mellem iPhone, Android og andre enheder.

OnePlus-grundlæggeren Carl Pei præsenterede i dag sine visioner for sit selskab, Nothing. Som ventet inkluderer de en smartphone – Nothing phone (1) – men også langt mere end det. Nothing vil nemlig lave et økosystem, der skal bygge bro mellem to verdener; iOS og Android. Apple og Google.

I Carl Peis fremtid skal enheder fungere på tværs af styresystemer. Nothing vil selv bygge broen, der skal få Apples AirPods til fungere optimalt på Android-telefoner, ligesom Tesla-biler skal kunne tilgås direkte fra telefonen. Launcheren, hvad det så end er, lanceres til april, blev det lovet.

Herunder skærmbilleder fra præsentationen, hvor brugerfladen vises – sammen med både AirPods og Tesla-ikoner …

Nothing phone (1)

Selve Nothing phone (1) fik vi aldrig at se. Det tætteste var den grafik, der vises på det øverste billede. Den kommer på gaden senere i år, men om den bliver præsenteret sammen med Nothing Launcheren er uvist.

Pei kunne dog fortælle, at den vil baseret på Snapdragon-chipsettet fra Qualcomm.

Mangler stadig penge …

Ud over at præsentere sin vision, brugte Carl Pei også en del tid på at tale om finansiering. Han takkede samtlige investorer og bad derefter om flere penge. Også fra almindelige mennesker, som vil få mulighed for at købe aktier for op til 10 millioner dollars i Nothing.

Nothings hjemmeside kan man skrive sig op til nyheder om telefonen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.