×
GadgetsTophistorie

Nye detaljer om Nothing phone (1)

Lanceringstidspunkt, pris og designdetaljer er kommet frem. Herunder om telefonen vil have gennemsigtigt design.

I et nyligt interview med Wallpaper Magazine har Nothing-stifter Carl Pei og chefdesigner Tom Howard afsløret en række detaljer om Nothing phone (1), debuttelefonen fra firmaet.

Det som de fleste har spekuleret i er hvorvidt telefonen vil følge designtemaet fra Nothing ear (1). Det bekræftes i interviewet at phone (1) også vil bære et transparent design. De fortæller i samme interview, at det interne design derfor har været et større puslespil, da de gerne vil sætte de interessante elementer i fokus på den gennemsigtige bagside. For eksempel bliver komponenten til trådløs opladning og kameraet særligt fremhævet.

Der er også lækket detaljer om lanceringen fra det tyske magasin All Round PC. De mener at vide at telefonen kommer til salg den 21. juli. Prisen skulle blive omtrent 500 euro, så lige i omegnen af 4.000 kroner. Det placerer telefonen i mellemklassen, hvor den skal kæmpe mod utallige modeller fra OnePlus, Samsung og Motorola. Blandt mange andre.

Hvis den lancering skal holde stik, så kan det ikke vare meget længere før Nothing officielt deler flere detaljer om Nothing phone (1). Tidligere på måneden udsendte de et smugkig på telefonens software med en launcher til Android, der kan prøves på egen telefon.

Nothing har offentligt fortalt at Qualcomm vil være chipleverandør, men hvilken processor den får er endnu uvist. Fornyligt blev deres seneste chipsæt i form af Snapdragon 8 gen 1+ præsenteret med udgivelse i maj. Om Carl Pei og co. kan tage en processor fra allerøverste hylde, med det forventede prisskilt, bliver interessant.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.