fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Sony indgår samarbejde med Discord

Sony indgår et samarbejde med Discord,, hvilket resulterer i, at tjenesten lander på PS4, PS5 og PlayStation-appen.

Jim Ryan, president og CEO hos PlayStation, afslørede partnerskabet i et blogindlæg på Sony Interactive Entertainment Blog.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyheden kommer efter, at det var rygter om, at Microsoft ville opkøbe Discord. Læs artiklen her: Rygte: Microsoft overvejer at købe Discord.

Dette endte dog ikke med at blive en realitet – nu ved vi hvorfor. Det nye partnerskab med Discord forklarer muligvis også, hvorfor Sony valgte at lukke ned for Communities på PS4. Målet er nemlig, ifølge Sony, at bringe PlayStation og Discord tættere sammen, hvor der skabes en platform, hvorpå venner, grupper og fællesskaber kan mødes på.

Derudover skal det også være nemt at kommunikere med vennerne, så derfor bliver Discord integreret på PS4 og PS5, men også i PlayStation-appen på mobilen.

“Hos PlayStation leder vi konstant efter nye måder, der gør det muligt for spillere over hele verden at oprette forbindelse til hinanden, danne nye venskaber og fællesskaber og dele sjove oplevelser og varige minder. Det er i denne ånd, at vi er glade for at annoncere et nyt partnerskab med Discord, den kommunikationstjeneste, der er populær blandt spillere og bruges af mere end 140 millioner mennesker hver måned rundt om i verden.” Lyder det fra Jim Ryan.

Samlet set, kunne dette gå hen og blive en stor transformation af hele kommunikationsdelen, på PlayStation.
Sony forventer at projektet er klar næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Ny rekord: Sony har solgt 1,6 milliarder PS4-spil

Back to top button