Disney+Tophistorie

Nu er Disney-universet større end Netflix

... og det fejrer tjenesten ved at indføre reklamer og hæve priserne, hvis man vil slippe for dem.

Streamingtjenesten Disney+ har nu flere betalende abonnenter end Netflix, fortæller Reuters. Netflix har 220,7 millioner abonnenter, mens Disney+, Hulu og ESPN+ topper med 221,1 millioner. Det “fejrer” tjenesten ved at indføre reklamer – og højere priser for dem, der gerne vil undgå reklamerne.

I første omgang er det amerikanerne, det går ud over. Fra den 8. december kommer der reklamer på Disney+ og vil de slippe for at se dem, skal de betale 10,99 dollars om måneden. Det er en stigning på 38 procent i forhold til den nuværende pris på 7,99 dollars.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at tiltrække nye kunder vil Disney tilbyde en reklameunderstøttet version 7,99 dollars om måneden, samme pris som den nu opkræver for den annoncefrie version.

Herhjemme er prisen stadig 79 kroner om måneden. Der er ingen udmeldinger om, om vi danskere også må yderligere til pengepungen for at slippe for reklamerne. Men et gæt er, at de nye priser rulles ud globalt, hvis de bliver en succes i USA …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.