×
TeknologiTophistorie

Nu er OnePlus nummer 3 i Danmark

OnePlus fortsætter med at vippe konkurrenter af pinden herhjemme, og er nu i top 3 over smartphone-producenter på det danske marked.

Kinesiske OnePlus har siden året blev skudt i gang haft rekordhøj salgssucces i Danmark. Det på trods af, at smartphone-markedet samlet set har oplevet tilbagegang. Særligt salget af den nyeste flagskibsmodel OnePlus 11 5G er braget i vejret. Det viser nye salgstal fra analyseinstituttet GFK.

På tværs af selskabets produktlinje er styksalget ifølge GFK steget med 25 procent i forhold til samme periode sidste år. Hertil kommer, at selskabets andel af totalværdien i markedet er steget med 18 procent i samme periode.

Kineserne er desuden i top 3 over smartphone-producenter i Danmark målt på styksalg. Både når der ses på de seneste 12 måneder, 6 måneder, 3 måneder samt den sidste måned.

Samtidig viser tal fra analyseinstituttet GFK, at OnePlus 11 5G 16/256, når der sammenlignes på specifikt model-niveau, er den bedst solgte Android-flagskibstelefon fra 2023 på hele det danske marked fra februar til og med maj i år.

Dermed slår 11 5G en prominent spiller som Samsung Galaxy S23.

– Vi ser, at markedet på den ene side stiller større krav til premium-produkter, men på den anden side ønsker et overkommeligt prisniveau. Rekordsalget af OnePlus 11 5G understøtter netop, at denne efterspørgsel indfries, siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark.

Læs mere: Anmeldelse af OnePlus 11 5G – tilbage til udgangspunktet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.