fbpx

 

 

 

 

Disney+Tophistorie

Nu har Disney+ tændt for Star

I dag er Disney+ blevet udvidet med den nye Star-sektion og flere hundrede nye titler. Se dem alle her.

Der er sket ting og sager på Disney+ her til morgen. Den er nemlig blevet udvidet med den nye Star-sektion, der – i modsætning til meget af det andet indhold – primært henvender sig til det voksne publikum.

“Star-brandet vil fungere som hjem for tusinder af timers tv-serier og film fra Disney, deriblandt Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios og lokale programmer i de regioner, hvor det er muligt,” annoncerede Disney under sin Investor Day i december måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Star er en sektion på lige fod med Star Wars, Marvel, Pixar, Disney og National Geographic. For at få adgang skal man verificere, at man er “voksen”. Herefter kan man definere hvilke brugere på kontoen, der er voksne (og skal have adgang til Star) og hvilke der er som børn er forment adgang.

Danmark er med i den første bølge, hvor sektionen er tilgængelig.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+ med Star

Samtidig med lanceringen er prisen på Disney+ abonnementet steget fra 59 kroner til 79 kroner om måneden. Der er dog stadig lidt mønt at spare, hvis man vælger et årsabonnement, der fremover har en pris på 790 kroner.

Vi har tidligere bragt en liste over alt det nye indhold, der findes i Star-sektionen ved lanceringen – den kan du finde her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button