×
GadgetsTophistorie

Nu har Sonos fået DTS Digital Surround

Langt om længe har Sonos fået DTS Digital Surround. Opdateringen har været ventet blandt entusiaster i årevis.

Det må være en glædens dag blandt filmentusiaster med Sonos på hylden. I dag har amerikanerne nemlig udsendt en firmwareopdatering, der giver markant bedre lyd. Med opdateringen har Sonos fået DTS Digital Surround. Det understøttes på Arc, Beam Gen 2, Playbar, Playbase og Amp. Hvis du vel at mærke har opdateret hele systemet til S2.

Brugeren vil se et ikon på Afspiller-skærmen i Sonos app’en når man streamer indhold med DTS Digital Surround. Amazon Music Ultra HD og Dolby Atmos Music er også på trapperne, lover Sonos, men sætter ikke en dato på præcis hvornår.

Men det er ikke ovre med gaverne. iOS-brugere kan nu justere på equalizer-funktionerne direkte fra Afspiller-skærmen i app’en. For at få adgang til EQ-indstillingerne skal man blot røre volume-linjen og trykke på indstiller i højre side. Android-support kommer i løbet af de næste måneder.

Sidst, men absolut ikke mindst, har Sonos også taget hånd om et af de største kritikpunkter på de bærbare højttalere Roam og Move; batterilevetiden. Der er tilføjet en ny Batterisparefunktion, der kan findes under højttalerens indstillinger i System-menuen.

Når denne indstilling er slået til, vil de transportable højttalere automatisk slukke helt efter 30 minutter uden brug. I slukket tilstand vil Move kunne holde batteri i op til 30 dage og Roam i helt op til 70 dage, lover Sonos. Når batterisparefunktionen er slået til, vil man skulle tænde Move og Roam på den fysiske knap, før man kan afspille musik. 

Opdateringen er ude nu. Når app’en er opdateret kan man fremskynde opdateringen af højttalerne ved at gå ind i Indstillinger -> System -> Systemopdateringer -> Søg efter opdateringer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.